Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 6

Aktualności

23 Maj

Zmarł Roman Czarnosz

Z głębokim żalem i smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Romana Czarnosza.
23 Maj

Olimpiada Informatyczna KeepItSecure – zaproszenie

Tematyka olimpiady obejmuje szeroko pojętą wiedzę informatyczną, w szczególności cyberbezpieczeństwo.
 
20 Maj

Pracownicy Politechniki Rzeszowskiej w panelu ekspertów z obszaru IoT, 5G i...

W Centrum Nauki Kopernik w Warszawie odbyła się konferencja „Przełomowe technologie teleinformatyczne” zorganizowana przez Polskie Towarzystwo Informatyczne.
20 Maj

Inżynier we współczesnym świecie, czyli dni otwarte WBMiL

Uczniowie podkarpackich szkół średnich wzięli udział w Dniach Otwartych Wydziału Budowy Maszyn i Lotnictwa.
 
19 Maj

Debiut Politechniki Rzeszowskiej w THE Impact Rankings 2022

W najnowszej edycji Times Higher Education Impact Rankings 2022 Politechnika Rzeszowska została sklasyfikowana w rankingu ogólnym i w 4 indywidualnych Celach Zrównoważonego Rozwoju.
19 Maj

Zaproszenie na spotkanie dla nauczycieli szkół średnich i pracowników firm...

Na spotkaniu zostaną zaprezentowane doświadczenia dotyczące międzynarodowych projektów dydaktycznych realizowanych w programie ERASMUS+.
 
18 Maj

Dynamiczny rozwój Podkarpackiej Doliny Wodorowej

Politechnika Rzeszowska była gospodarzem Seminarium Naukowo-Technicznego Podkarpackiej Doliny Wodorowej „Projekty wodorowe w województwie podkarpackim”.
17 Maj

Prof. Marek Gosztyła w zespole projektowym rekonstrukcji zamku w Borši

Prof. M. Gosztyła został zaproszony do udziału w opracowywaniu dokumentacji jako konsultant merytoryczny w zakresie konserwacji i restauracji zamku w Borši.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję